Long sleeve cycling jersey Kanerva

189,00 

Long sleeve jersey designed for cycling, 100% 190 g/m²  merino wool of the best quality. Made responsibly in Finland.

One spacious zipper pocket and two open pockets in the back. Long sleeves with thumbholes make sure your wrists stay warm. Hem is long enough to keep your back covered and snug fit ensures that your stuff stays in place in the pockets, so this jersey works well in all kind of activities. Reflectors in the back helps you to stay visible from dusk till dawn.

Merino wool wicks moisture effectively and it keeps you warm even when wet. In warm weather merino wool breathes and stabilizes temperature changes so you stay comfortable. Merino is naturally anti-bacterial and it doesn’t stink like synthetic fibers, so you don’t have to wash the jersey so often – drying and airing it out is usually enough.

We use ZQ -certified Italian merino wool fabrics that are always mulesing-free. Jerseys are made in a small factory in Kitee in Eastern Finland.

Clear
EAN: N/A SKU: 86118 Categories: , Tag:

Description

Chest Length Waist
XS 43 69 38
S 47 70 42
M 50 72 44
L 52 73 46
XL 55 74 51
XXL 60 78 55

Measurements are centimeters.
The measurements are taken from garment that lies flat. Chest= armpit to armpit.
The measurements may vary.
The male model is wearing size Medium, he is 182 cm tall and weights 85 kg.

Additional information

Size

XXL, XS, S, M, L, XL

8 reviews for Long sleeve cycling jersey Kanerva

 1. Antti Karppinen

  Merinovillavaatteet oli itselle tuttuja jo aiemmilta vuosilta, mutta olen käyttänyt niitä lähinnä talvella ulkoillessa sekä lasketellessa. Kesäkäytössä merinopaita oli vielä testaamatta ja yllätyin todella miten hyvin pitkähihainen merinopaita toimi myös lämpimällä säällä. Paita ei pyöräillessä hiostanut ja kuivui todella nopeasti. Paidan mitoitus oli aivan taulukon mukainen, joten ilman sovittamista ostaminenkin onnistui loistavasti. Ainoa pieni miinus minkä keksin oli, että maastopyörälenkillä käydessä paidan selkämys venähti koska takataskuissa oli puhelin, avaimet sekä muuta lenkillä tarvittavaa pientä tavaraa. Yhden pesun jälkeen paita palasi kuitenkin alkuperäiseen muotoonsa. Voin todella suositella kyseistä tuotetta sen ostoa harkitsevalle!

 2. Eero Rauramaa

  Jos yksi paita pitää reissuun valita, niin tämä lähtee päälle. Toimii hyvin helteilläkin ja varsin mukava päällä myös kastuessaan. Laatu näissä vaatteissa näkyy ja tuntuu. Ostaisin uudestaan!

 3. Jesse V

  Nyt on ehtinyt kertyä jo sen verran kokemusta tästä paidasta, että uskaltaa kirjoittaa arvion. Materiaali on erittäin laadukasta, jonka tuntee jo hypistellessä paitaa. Todella mukava ihoa vasten ja toimii loistavasti erilaisissa sääolosuhteissa. Oli päälläni koko ajan 2000 km syksyisellä pyöräreissulla pohjoismaissa ja eristävyys säilyi hyvin useiden tuntien vesisateenkin jälkeen. Suurena etuna myös nopea kuivuminen. Ei ala haisemaan ihan helpolla, kun tuulettaa aina käytön jälkeen eli ei vaadi pesua usein. Itselleli L-koko istui täydellisesti. Liian kallis? Mieluummin omistaa yhden tai kaksi arvokkaampaa laatupaitaa kuin monta halpispaitaa.

 4. Jaana

  Muutama käyttökerta paidalla takana ja on ollut hintansa veroinen. Mietin tämän hankintaa aika pitkään juurikin hintansa vuoksi ja yritin etsiä halvempia vastaavia merinovillaisia pyörilypaitoja. En olisi uskonut vaatteen olevan villaa, jos en olisi tiennyt paremmin. Mahtavan pehmeä, yhtään ei kutita ja neuloksesta on saatu hyvinkin teknisen materiaalin tuntuinen. Repunkaan kanssa ei tunnu märältä selässä, vaan kosteus siirtyy pois iholta. Naisena unisex mitoitus jää rinnan ympäryksestä kohtuu väljäksi, vaikka lantiolta pusero on juuri sopiva. Olen 173 cm pitkä ja ostin koon S. Pituus riittää täydellisesti ja pusero laskeutuu takaa reilusti alas. Ostaminen onnistui kokotaulukon mukaan hyvin, kun mittailin kotona jo olevia pyöräilypaitoja ja vertasin mittoja näihin. Tulen hankkimaan myös jatkossa Kelin paitoja sekä itselle että muulle perheelle.

 5. Eero F

  Loistava tuote! Samalla paidalla juostu sekä tunturimaraton, lämmintä noin +20, sekä lenkkeilty tihkusateessa +5 asteessa.

 6. Arja

  Miellettyvä päällä, hengittää, hyvät toiminnalliset taskut.

 7. Alexandra

  Odotukset tämän hintaluokan tuotteesta oli korkealla ja ne täyttyivät. Paidasta huokuu laatu jo ennen kuin sen saa päälle. Ompelutyö on priimaa ja materiaali on uskomattoman ohutta ja mukavan tuntuista ollakseen villaa.

  Pistin paidan ensitestiin neljän päivän pyöräretkellä Rannikkoreitillä n. +29 asteen helteissä. Kuumimpina hetkinä pitkähihainen oli turhan kuuma käytettäväksi, mutta kyllä tämäkin paita sai aikamoiset hikoilut kestää. Toisaalta, hyvin piti lämpimänä myös laivamatkalla Bengtskärin majakalle.

  Tuuletus öisin ulkona, ei pesua. Jännä juttu – kun palasin kotiin, paita ei haissut miltään muulta kuin kevyesti villalta! Plussaa maanläheisistä värisävyistä – lyhythihaista pyöräilypaitaa odotellessa. 🙂

  Avuksi koon valintaan: Ostin S-koon, olen n. 164 cm/55 kg. Paidassa on pientä itselleni sopivaa väljyyttä, mutta istuu hyvin.

 8. Venla

  Ihana on! Materiaali tuntuu ihanalta. Ja mitoitus ollut mulle tosi hyvä. Pitäkää siis ihmeessä tämä valikoimassa!

Show only reviews in English (0)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *