Skip to main content

No moro!

Koska löysit tiesi tänne sivulle, taisit löytää metsästä jotain outoa.

Onneksi olkoon, sait vähintäänkin hyvän alekoodin verkkokauppaamme tai ihan ilmaisen tuotteen joka on tehty Suomessa superlaadukkaasta ja mulesing-vapaasta merinovillasta tai kierrätysmateriaalista.

 

Mutta ennen kuin voit lunastaa tuotteen, on pari juttua joista meidän pitää kertoa sulle.

Kilpailun säännöt

Olemme piilotelleet ympäri Suomea 20 kpl puisia läpysköjä joissa on jokaisessa yksilöity koodi. Lapuissa joissa on ilmainen tuote palkintona, on myös joku indikaatio siitä mikä tuote on kyseessä, alekoodit koskevat koko valikoimaamme poislukien alennustuotteet. Palkinnot ja alennukset voi lunastaa verkkokaupassamme osoitteessa https://keliclothing.fi/kauppa. Koodi syötetään ostoskorissa olevaan alennuskoodikenttään, mikäli et löydä kenttää niin scrollaa sivua alaspäin, kyllä se sieltä löytyy. Mikäli palkintona on ilmainen tuote,  vain siitä saa -100 % alennuksen.
Tee tilaus loppuun ja syötä tietosi kenttään. Toimitus on maksuton. Toimitamme tuotteet 10 päivän sisällä.

Koodit ovat kertakäyttöisiä ja niihin ei voi yhdistää muita alennuksia. Joistakin tuotteista ei välttämättä ole kaikkia kokoja saatavilla, pidätämme oikeuden vaihtaa tällöin palkinnon valitsemaamme tuotteeseen. Kaikki koodit kirjoitetaan isoilla kirjaimilla.

Mikäli koodi ei toimi tai sinulla on muuta kysyttävää, pistä viestiä osoitteeseen info@keliclothing.fi tai jos on hätä kädessä niin pirauta 040 7711295/Sanni

Palkinnot

3 kpl
-30 % kaikista tuotteista

2 kpl
-40 % kaikista tuotteista

3 kpl
-50 % kaikista tuotteista

2 kpl
Murikka merinovillainen pipo

4 kpl
Naava merinovillainen tuubihuivi

3 Kpl
Keli -printtipaita kierrätysmateriaalia

1 kpl
Merinovillaiset irtohihat

1 kpl
Apila merinovillainen t-paita

 

Lisää meidän hommista voit lukea täältä: https://keliclothing.fi/tarina

 

Terkuin,

Sanni & Timo