Kelin jälleenmyyjät ovat tarkkaan valittuja, tuoreita ja erilaisia design- ja urheiluliikkeitä joiden arvot ja asenne vastaavat omaa näkemystämme vastuullisesta kuluttamisesta. Käy tutustumassa!

Helsinki
Velobia Bike 

Helsingin Arabiassa sijaitseva Velobia on monipuolisella valikoimallaan asiakkaitaan palveleva pyöräkauppa jossa saat pyöräsi myös huollettua entistä ehompaan kuosiin. Yksilöllisiin, asiakkaalle suunniteltuihin pyöriin erikoistunut yritys on vuodesta 2013 ollut myös hiukan erikoisempien komponenttien ja lisävarusteiden mekka.

Turku
PUF Design Market

Turun Forum-korttelissa sijaitseva PUF erottuu edukseen uudenlaisella ja palkitulla myymäläkonseptillaan. PUF kokoaa yhteen suomalaisen muotoilun kiinnostavimmat tekijät saman katon alle. Parinkymmenen vaihtuvan brändin joukko on aina mielenkiintoinen ikkuna Suomen tuoreimpaan muotoiluun ja vaatesuunnitteluun.

 

Verkkokaupat

Kaikki Poluille!

Polkujuoksun erikoiskauppa verkossa tarjoaa kaikille Nutsaajille ja muille metsässä viihtyville kaikki tarpeelliset apuvälineet – ja varusteet, olipa lenkkisi sitten Karhunkierroksen 160 km tai hiukan lyhykäisempi pyrähdys.

Weecos

Jo vuodesta 2013, Weecos on toiminut eettisen pientuotannon verkkokauppa-alustana Suomessa. Nykyisen yli 250 kauppiaan joukosta löytyy myös Keli.

Weekendbee

Uusin tulokas verkkokauppa-jälleenmyyjiemme listaan on Weekendbee, vastuullisesti tuotettujen urheiluvaatteiden verkkokauppa.
Weekendbeen tavoitteena on tuoda vastuullisesti tuotetut ja ekologiset ulkoilutuotteet paremmin kuluttajien ulottuville.

 

Jälleenmyyjäksi?

Etsimme jatkuvasti lisää jälleenmyyjiä, mikäli tuotteemme kiinnostavat niin ota yhteyttä info@keliclothing.fi
tai pirauta 040 7711295/ Sanni niin jutellaan lisää!