Kelin jälleenmyyjät ovat tarkkaan valittuja, tuoreita ja erilaisia design- ja urheiluliikkeitä joiden arvot ja asenne vastaavat omaa näkemystämme vastuullisesta kuluttamisesta. Käy tutustumassa!

 

Turku
PUF Design Market

Turun Forum-korttelissa sijaitseva PUF erottuu edukseen uudenlaisella ja palkitulla myymäläkonseptillaan. PUF kokoaa yhteen suomalaisen muotoilun kiinnostavimmat tekijät saman katon alle. Parinkymmenen vaihtuvan brändin joukko on aina mielenkiintoinen ikkuna Suomen tuoreimpaan muotoiluun ja vaatesuunnitteluun.

 

Äkäslompolo, Ylläs
TRE Lapland

Äkäslompolossa Jounin kauppakeskuksessa sijaitsee maailman ehkä pohjoisin designin pop-up -myymälä. TREn valikoimaan kuuluu tuotteita yrityksiltä joiden arvoja ovat hyvä suunnittelu, laatu, kestävä kehitys ja läpinäkyvä tuotanto. Keliltä on mukana pohjoisen talveen sopivia merinovillaisia asusteita ja vaatteita. Poikkea täällä jos kaipaat parempia tuliaisia!

 

Verkkokaupat

Weecos

Jo vuodesta 2013, Weecos on toiminut eettisen pientuotannon verkkokauppa-alustana Suomessa. Nykyisen yli 250 kauppiaan joukosta löytyy myös Keli.

Weekendbee

Uusin tulokas verkkokauppa-jälleenmyyjiemme listaan on Weekendbee, vastuullisesti tuotettujen urheiluvaatteiden verkkokauppa.
Weekendbeen tavoitteena on tuoda vastuullisesti tuotetut ja ekologiset ulkoilutuotteet paremmin kuluttajien ulottuville.