Kelin jälleenmyyjät ovat tarkkaan valittuja, tuoreita ja erilaisia pyörä- ja designliikkeitä joiden arvot ja asenne vastaavat omaa näkemystämme vastuullisesta kuluttamisesta. Käy tutustumassa!

HUG Bike Shop

HUG eli Helsinki Underground Bike Shop on tyylikäs ja rento helsinkiläinen pyöräliike verkossa ja maan alla. HUG haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman laajan valikoiman erinomaisia tuotteita kohtuulliseen hintaan, ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua, sekä lisäksi DIY-ideologiaan pohjautuvan palvelukonseptin ensimmäisenä polkupyöräliikkeenä Suomessa.

Pieni ekopuoti Valkee

Someron keskustassa sijaitseva Pieni ekopuoti Valkee keskittyy eettisiin ja ekologisiin tuotteisiin. Valikoimaan kuuluu luonnonkosmetiikkaa, piensisustusta ja kotimaisia lasten- ja aikuisten vaatteita.

PUF Design Market

Turun Forum-korttelissa sijaitseva PUF erottuu edukseen uudenlaisella ja palkitulla myymäläkonseptillaan. PUF kokoaa yhteen suomalaisen muotoilun kiinnostavimmat tekijät saman katon alle. Parinkymmenen vaihtuvan brändin joukko on aina mielenkiintoinen ikkuna Suomen tuoreimpaan muotoiluun ja vaatesuunnitteluun. Muotoilijamoduulien lisäksi Puffissa toimii oma, taiteilijoille omistettu PUF Galleria.

Roll Outdoors 

Rovaniemellä osoitteessa Valtakatu 21 sijaitsee Lapin viileimpien pyöräretkien järjestäjä. Roll Outdoors järjestää opastettuja maastopyöräilyretkiä, valmentaa lajin pariin, sekä vuokraa läskipyöriä.