Kelin jälleenmyyjät ovat tarkkaan valittuja liikkeitä joiden arvot ja asenne vastaavat omaa näkemystämme vastuullisesta kuluttamisesta. Käy tutustumassa!

Suomi
Partioaitta

Syksystä 2019 lähtien Kelin tuotteita on saatavilla kaikista Suomen Partioaitan myymälöistä. Kahdeksantoista myymälää Saariselältä Turkuun palvelevat ulkoilmaihmisiä kautta koko kotimaamme. Alansa vastuullisimmaksi brändiksi Suomessa valittu myymäläketju tekee työtä kestävän kehityksen eteen ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vanhojen tuotteiden kierrätykseen.
Kurkkaa täältä lähin Partioaitan myymäläsi.

Helsinki
Velobia Bike 

Helsingin Arabiassa sijaitseva Velobia on monipuolisella valikoimallaan asiakkaitaan palveleva pyöräkauppa jossa saat pyöräsi myös huollettua entistä ehompaan kuosiin. Yksilöllisiin, asiakkaalle suunniteltuihin pyöriin erikoistunut yritys on vuodesta 2013 ollut myös hiukan erikoisempien komponenttien ja lisävarusteiden mekka.

Turku
PUF Design Market

Turun Linnankatu 6:ssa sijaitseva PUF erottuu edukseen uudenlaisella ja palkitulla myymäläkonseptillaan. PUF kokoaa yhteen suomalaisen muotoilun kiinnostavimmat tekijät saman katon alle. Parinkymmenen vaihtuvan brändin joukko on aina mielenkiintoinen ikkuna Suomen tuoreimpaan muotoiluun ja vaatesuunnitteluun.

 

Verkkokaupat

Stockmann Online Exlusive

Keliä Stockalla? No joo meistäkin ajatus tuntui alkuun hieman hassulta mutta haluamme tarjota valikoimamme myös Stockmannin uudelle verkkokauppakonseptille joka tuo esille perinteisten merkkien rinnalle myös kotimaisia uusia brändejä. Ehkä joku innostuu valitsemaan kotimaisen tuotteen sen perusmerkkituotteen sijaan.

Kaikki Poluille!

Polkujuoksun erikoiskauppa verkossa tarjoaa kaikille Nutsaajille ja muille metsässä viihtyville kaikki tarpeelliset apuvälineet – ja varusteet, olipa lenkkisi sitten Karhunkierroksen 160 km tai hiukan lyhykäisempi pyrähdys.

Weekendbee

Weekendbee on vastuullisesti tuotettujen urheiluvaatteiden verkkokauppa.
Weekendbeen tavoitteena on tuoda vastuullisesti tuotetut ja ekologiset ulkoilutuotteet paremmin kuluttajien ulottuville.

 

Jälleenmyyjäksi?

Etsimme jatkuvasti lisää jälleenmyyjiä, mikäli tuotteemme kiinnostavat niin ota yhteyttä info@keliclothing.fi
tai pirauta 040 7711295/ Sanni niin jutellaan lisää!