Merino wool sleeves

55,90 

First it’s too cold and once you get going you start sweating like Donald Trumps communication team? With these 100 % merino wool sleeves you can better adjust to the current weather and tuck the sleeves to your pocket is they are too much.

Chances are that you don’t want to take them off at all because merino wool breathes and regulates your temperature so that you’ll feel nice and comfy all the way. The sleeves have a silicone band to keep it in place and a Keli-reflector to help you stay visible.

Sewn in Finland from italian superfine merino wool fabric. The wool is mulesing-free and ZQ-certified and comes from New Zealand.

Please note! When putting the sleeve on, turn the silicone band outside the sleeve, it’s easier that way.

Clear
EAN: N/A SKU: 21676 Category:

Description

S M L
Length 50 51 53 cm
Bicep 30-33 cm 33-36 cm 36-38 cm

 

You adjust the tightness of the sleeve by placing it lower on the arm. The fit of the sleeves is the same as in Keli long sleeved cycling jerseys.

The measurements may vary.

Additional information

Size

XS, S, M, L

Color

Light grey, Wine red, Navy blue

16 reviews for Merino wool sleeves

 1. Elina

  Todella hyvät irtohihat. Käytin kesällä myös suojaamaan auringolta, yhtään kuumilta eivät tuntuneet. Viileämmällä toimivat toki myös.

 2. Mika Siirtola

  Aivan mahtavat. Käytössä kevään ja syksyn juoksulenkeillä t-paidan alla.Pysyvät hyvin paikallaan ja lämmittävät sateen sattuessakin.

 3. Johanna M

  Käytän irtohihoja tarpeen mukaan lyhythihaisen pyöräilypaidan kanssa. Ne on helppo heittää reppuun varalta. Erittäin hyvä ja toimiva tuote.

 4. Nina Steinby

  Loistava minimalistipakkaajan vaate! Pyöräreissulle tottakai rakkaan lyhythihaisen Havupaitani kaveriksi, ja muilla matkoilla hihat korvaavat ainakin yhden vaatteen. Toimivat hienosti joka kelillä. Mitoitus on realistinen, eivät valu itsekseen. Tosi kiva myös, että on eri värejä tarjolla. Materiaali on erityisen mukava, ei hiosta yhtään.

 5. Sanna P.

  Hengittävät ja hiostamattomat merinovillaiset irtohihat ovat mainio apu siihen vaiheiluun, kun t-paidassa ei ehkä tarkene mutta pitkähihaisessa tulisi kuitenkin kuuma. Pysyvät hyvin paikallaan juostessakin ja tykkään monia muita irtohihoja aavistuksen väljemmästä mallista.

 6. Sanna

  Loistava materiaali. Toimii hyvin käytössä.

 7. Anni

  Periaatteessa oikein hyvä tuote, mutta S-koko on kapeille käsivarsilleni aivan liian iso. Säärystimiksi ne sopivat, joten rahat eivät onneksi menneet ihan hukkaan.

  • Keli

   Hei Anni! Harmi että hihat olivat isot, onneksi olit kekseliäs ja löysit uuden käyttötarkoituksen niille 🙂 Ollaan huomattu että S -koko on usein naisille liian iso, XS on tulossa!

 8. Sari

  Miiloin irtohihojen koko XS on tulossa, onko jotain arviota?

  • Sanni

   Moi Sari! XS-koko tulee luultavasti lokakuun aikana, ihan tarkkaa aikaa ei ole vielä tiedossa.

 9. Leena

  Kerrospukeutumisfanina olen kaipaillut näitä lisähihoja etenkin hiihtoon ja pyöräilyyn. Nämähän on niin siistit, että menisi muissakin kuin liikuntatilanteissa lämmittiminiä! Erinomaisesti pysyy paikallaan ja kiva, että ei ole kyynärvarresta aivan tiukka.

 10. Petri

  Erinomaiset ja toimivat hihat. Hihansuut saisi olla hieman tiukemmat.

 11. Tarja Virtanen

 12. Nimetön

 13. Markus

  Toimivat juuri niinkuin pitääkin

 14. Nimetön

  Hyvä keksintö, kätevä

 15. Jenni

  Laatu ja materiaali erinomainen, paras mitä merinosta voi tehdä. Jonkin verran hihat valuu urheillessa

 16. Salla

  Tosi hyvin toimii varsinkin merino t-paidan, mutta periaatteessa minkä vaan paidan kanssa. Ei valu, kun valitsee riittävän napakan koon ja asettaa kumireunan ihan kainalon kohdalle.

Show only reviews in English (0)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *