Skip to main content

Tutustu Kelin brändilähettiläisiin alta!

Anna-Kaisa Arvo

Well hello! Tässä Anna-Kaisa Arvo, pirtsakka tapaus, joka janoaa aktiivista elämää!

Well hello! Tässä Anna-Kaisa Arvo, pirtsakka tapaus, joka janoaa aktiivista elämää!

Olen kotoisin länsirannikolta Raumalta, mutta työt toivat minut kesän alussa pääkaupunkiseudulle. Kotiutuminen Helsinkiin on nyt startannut erinomaisesti!
Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti erilaisia urheilulajeja. Kilpailuvietti on kova ja itsensä haastaminen fyysisten suoritusten parissa koukuttaa minua. Erityisesti triathlon on vienyt täysin sydämeni pari vuotta sitten. Triathlonissa suoritus koostuu uinnista, juoksusta sekä pyöräilystä.
Haluan panostaa laadukkaisiin urheiluvälineisiin sekä erityisesti urheiluvaatteisiin. Toisin sanoen "vermeet pitää olla kunnossa" - ajatus on kantanut omassa elämässäni. Laadukkailla urheilu-/ulkoiluvaatteilla mielenkiinto pysyy seikkailuissa yllä! Optimaaliseen suoritukseen tarvitaan parhaat vaatteet, tästä syystä valintani on Keli<3

Teppo Haapasalo

Mä. Haapasalon Teppo Jyväskylästä. Musa kaikkineen on mun rakkaus.

Mä.
Haapasalon Teppo Jyväskylästä. Musa kaikkineen on mun rakkaus. Soittaminen, johon liittyy kitara ja suunsoittaminen sekä bändihommat ovat iso pala elämää. Niin musankuuntelu ja jo vuosia sitten käsistä lähtenyt levyjen hamstraaminen.
Liikun ympärivuoden fillarilla ja kesällä vanhalla Triumphin motskarilla. Kamppailulajit kuuluu myös vahvasti elämään ja jos saisi nyt kipinän alkaa taas juosta. Metässä kävelen.

Rebekka Kakko

Nimeni on Rebekka ja elämääni kuuluu mieheni lisäksi kymmenen arktista rekikoiraa.

Nimeni on Rebekka ja elämääni kuuluu mieheni lisäksi kymmenen arktista rekikoiraa. Kymmenen on jo aikamoinen määrä, mutta kuvastaa hyvin elämäntapaamme ulkoilmaa ja pohjoista luontoa rakastavina ihmisinä. Nämä koirat ovat kuljettaneet minua milloin Suomen pohjoisimmille tuntureille ja milloin aivan Etelä-Suomen upeille saariston jäille. Viime talvena pääsimme retkeilemään muun muassa Turun saaristoa merenjäätä pitkin, aivan omilla kotikulmillamme.
Ammatiltani olen fysiikan - ja kemian aineenopettaja, joten luonto ja luonnontieteen ovat suuri osa niin työ - kuin arkielämääni. Luonnon mielenkiintoiset ilmiöt, monimuotoisuus ja voimakas vaikutus ihmisen omaan hyvinvointiin ovat asioita, joita mielestä jokaisen meistä tulisi kokea lämpimät merinovilla-asusteet yllään!

Olli Korkeakoski

Olen Olli Joensuusta, seikkailu-urheilu on se ykkösjuttu tällä hetkellä.

Moi
Olen Olli Joensuusta, seikkailu-urheilu on se ykkösjuttu tällä hetkellä. Vaelluksia on tullut tehtyä useita ja nykyään nekin on muuttunut luonteeltaan seikkailutyylisemmiksi, pidemmät matkat eri lajein ja unet kuusen alla tai hangessa muutama tunti kerrallaan. Talvella toki pitää ahkion kanssa joku vaellus päästä tekemään ja keväällä kajakkivaellus jäiden lähdettyä. Tykkään kilpailla, tänä vuonna olen mukana Kalevan Kierroksella (soutu, pyöräily, suunnistus, juoksu, hiihto ja luistelu). Parasta kilpailuissa on päästä maaliviivan yli tietoisena siitä että voimia ei jäänyt reserviin, oli kyseessä sitten 5 km juoksu tai 24h seikkailukilpailu.

Merinovilla on minulle vielä tuntematon tuote, vaikka siitä paljon hyvää olen kuullutkin. Kelin lähettilääksi hainkin juuri siksi että saan nyt hyvän mahdollisuuden tutustua merinovillatuotteisiin ja mikä parasta kotimaisiin sellaisiin. Otan tuotteita kisakäyttöön ja erityisesti tulevan talven vaelluksella on mielenkiintoista huomata onko merinovilla maineensa veroinen.

Eini Eronen

Olen Eini Eronen. Inkkarinimeni olisi Juoksee Susien Kanssa

Olen Eini Eronen. Inkkarinimeni olisi Juoksee Susien Kanssa. Olen yhden miehen vaimo ja kahden lapsen äiti. Ammatiltani olen fysioterapeutti. Edustan ultrajuoksuseura Sisua ja seurassa olen saanut Polkujen Haltija tittelin. Asustelen täällä Kolin kupeessa ja parhaiten minut tavoittaa juoksemassa juurikin Kolin vaaroilta ja poluilta. Ultrajuoksua olen harrastanut jo useita vuosia. Tänä kesänä juoksin ensimmäisen satamailisen kisani Nuts YPH 160km kisassa. Yksi kaunemmista juoksemistani ultrajuoksukisoista oli 130km Kaldoaivi Ultra Trail 2018. Pohjoinen erämaa tarjosi Liisa Ihmemaassa tuntemukset koko matkan ajan. Muutoinkin viihdyn enemmän ulkona luonnossa kuin sisätiloissa. Keli Clothing Oy tarjoaa luonnon mukaista vaatetusta urheiluun. Liikkuessani olen aina tykännyt käyttää merinovilla tuotteita kaikkina vuoden aikoina. Pidän urheilullisista vaatteista, joiden värit tulevat suoraan luonnosta. Jaamme Keli Clothing samoja arvoja.

Teemu Hostikka

Olen 42-vuotias media- ja TV-alalla vaikuttava luontoharrastaja

Olen 42-vuotias media- ja TV-alalla vaikuttava luontoharrastaja. Kaikki Outdoor-toiminta melonnasta maastopyöräilyyn ja vapaalaskusta polkujuoksuun kiinnostaa, ja niiden takia olen tänne Lappiin muuttanut. Asustelen Pallaksen lähellä ja luontoarvot ovat erittäin tärkeitä. Kelissä eniten viehättää tuotteiden laadukkuuden lisäksi niiden eettisyys sekä ekologisuus.

Lari Koivu

Olen Lari, 41-vuotias polku- ja ultrajuoksija. Tässä kuvassa olen lempipaikassani Karhunkierroksen reitin varrella.

Olen Lari, 41-vuotias polku- ja ultrajuoksija. Olen koko elämäni urheillut tavoitteellisesti enkä muullakaan tapaa taida edes osata elää, mutta vaikka tavoittelen menestystä ja kovia suorituksia, niin asiat tehdään aina silti ilon kautta. Kisat on mukavia, mutta vähintään yhtä paljon nautin päivittäisestä treenaamisesta ja varsinkin omista juoksuseikkailuista, joita käyn yleensä tekemässä Kuusamossa ja Lapissa. Tässä kuvassa olen lempipaikassani Karhunkierroksen reitin varrella. Juoksun lisäksi vapaa-aika kuluu myös pyöräillessä ja kahden lapsen sekä kolmen pyreneittenmastiffin kanssa.
Tykkään panostaa urheiluvaatteissa laatuun ja varsinkin merinovillan kohdalla vastuullisuus, eettisyys ja laatu ovat keskeisen tärkeitä asioita. Mahtavaa päästä Kelin lähettilääksi ja innolla odotan merinovillavaatteiden kokeilua urheilussa! Tiedän merinovillan toimivan oikein hyvin arjessa, mutta minua on jo pitkään kiinnostanut kokeilla kuinka hyvin se toimisi myös urheilussa. Mulla on yleensä aina enemmän vaatteita päällä kuin juoksukavereillani, joten siksikin on todella tärkeää, että kaikki päällä olevat kerrokset toimivat. Synteettisestä materiaalista tehdyt urheiluvaatteet tulevat kosteaksi ja niillä tulee kylmä lyhyenkin tauon aikana ja odotuksenani on, että merinovilla toimisi niitä selvästi paremmin. Tulen siis jakamaan omia kokemuksiani Kelin vaatteiden toimivuudesta urheilukäytössä niin lyhyissä kuin pitkissäkin urheilusuorituksissa ja kaikissa mahdollisissa keleissä.

Venla Kuitunen

Olen Venla ja vapaa-aikanani löydät minut todennäköisimmin ulkoilemasta tai joogamatolta

Heippa, olen Venla ja vapaa-aikanani löydät minut todennäköisimmin ulkoilemasta tai joogamatolta. Elämäntapaani kuuluu vuodenaikojen mukaan vaihtuvat aktiviteetit. Noin puolet vuodesta purjehdin pienellä purjeveneelläni jonka edesottamuksia pääset seuraamaan instassa sivulla Ronja The Little Sailingboat.
Käytän veneillessä kuten muutoinkin mielelläni luonnonmateriaaleja niiden monikäyttöisyyden vuoksi, villa on ollut vuosia lempimateriaalini. Myös ekologisuus on minulle keskeistä niin purjehduksessa kuin muutenkin elämässä. Mikä siis hienompaa kuin päästä mukaan Kelin lähettilääksi kertomaan miten merinovilla toimii merellisissä aktiviteeteissa ja joogassa

Sanna Eskelinen

Olen Sanna Eskelinen, erä- ja luonto-opas Jyväskylästä

Olen Sanna Eskelinen, erä- ja luonto-opas Jyväskylästä. Minulla on myös terveydenhuoltoalan koulutus ja tällä hetkellä työskentelen terveydenhuoltoalalla. Erä- ja luonto-oppaan töitä teen kevytyrittäjänä varsinaisen ansiotyöni ohessa mahdollisuuksien mukaan. Liikun luonnossa aktiivisesti kaikkina vuodenaikoina, mutta sydämeni sykkii aivan erityisesti lumisille talville ja talviaktiviteeteille. Vaellukset ja retket kaikkina vuodenaikoina ovat mielestäni ihan parasta ajanvietettä, mutta pidän myös hiihdosta, lumikenkäilystä, maastopyöräilystä, melonnasta ja suppailusta. Saan paljon energiaa luonnossa liikkumisesta sekä vapaa-ajallani, että asiakasryhmiä ohjaten. Hain Kelin lähettilääksi, koska käytän merinovillaisia vaatteita ja asusteita aktiivisesti ympäri vuoden ja arvostan vaatevalinnoissani kotimaisuutta, eettisyyttä ja kestävyyttä. Keli on kaikkea tätä.

Mikaela Hollsten

Nimeni on Mikaela Hollsten, olen Kemiöstä kotoisin mutta asun kesäisin Norjassa ja talvisin Itävallassa.

Nimeni on Mikaela Hollsten, olen Kemiöstä kotoisin mutta asun kesäisin Norjassa ja talvisin Itävallassa. Vapaalasku, lumilaudalla, on intohimoni. Opiskelin ympäristönhoitajaksi mutta urheilu on aina kiinnostanut ja nykyään saan jakaa se ilo asikkaiden kanssa sekä merellä kajakilla että via ferrata kiipeilyreitillä.
Käytän merinovillaa lähes päivittäin, sekä töissä että vapaa-ajalla.

Iita Arvola

Olen Iita, ihan pian (liian pian) 30 vuotias tietotekniikan opiskelija, nörtti joka on eksynyt liikunnan pariin.

Hei. Olen Iita, ihan pian (liian pian) 30 vuotias tietotekniikan opiskelija, nörtti joka on eksynyt liikunnan pariin. En ole vihkiytynyt mihinkään yhteen lajiin vaan olen koko ikäni kokeillut vähän kaikenlaista. Liikunta ei nuoruudessani ollut lempiasioita, mutta nykyään nautin ulkoilusta metsässä maastopyöräillen sekä retkeillen kahden koirani kanssa. Telttayöpymisiä en juurikaan harrasta, sillä majoitumme retkillämme omassa pakussa. Kesäaikana polkuja enemmän tulee kulutettua myös bikeparkkeja Suomessa ja ulkomailla. Syksyisin ja talvisin vaihdan bikeparkit nelirenkaiseen maastoautoon ja metsäsafareihin.
Kylmyys on minulle pahin ulkoilun vihollinen. Palelen todella herkästi ja oikeanlainen pukeutuminen on aina ollut hankalaa. Merinovillaisten vaatteiden löytäminen oli syksyjeni ja talvieni pelastus. Tykkään pukeutua lämpimästi ja mukavasti kaikissa tilanteissa. On todella siistiä päästä mukaan Kelin lähettilääksi ja päästä tutustumaan ja tuoda esiin suomalaista vastuullista brändiä lämpimistä ja mukavista kuteista.