Keli x Vaatelaastari merinovilla­paikka

24,90 

Odotettu suomalainen innovaatio villavaatteiden käyttöiän pidentämiseen on vihdoin täällä!

Tulet talviselta juoksulenkiltä ja riisut hikiset vaatteesi. Lempikerrastosi housunpuntti tarraa yhtäkkiä terävään tuolinkulmaan tai lemmikkisi päättää tervehtiä sinua erityisen lämpimästi kynsillään tai hampaillaan. Lopputuloksena on reikä merinovillaisessa kerrastossasi ja sehän jurppii. Ohuen neuloksen paikkaaminen langalla ja neulalla vaatii kirurgista tarkkuutta eikä takaa onnistunutta lopputulosta sillä paikkaus näkyy eikä välttämättä kestä kovin hyvin.

Osmo Nikon sanoin: Ongelmaan on nyt ratkaisu!

Merinovillaisia, laadukkaita urheiluvaatteita Suomessa valmistavan Kelin ja ilman silittämistä kiinnittyvän Vaatelaastari -brändin yhteistyönä on syntynyt Keli x Vaatelaastari merinovillapaikka jonka avulla voit paikata etenkin ohuiden villavaatteiden reiät parissa minuutissa ilman silittämistä.

Paketti sisältää viisi paikkaa, kaksi isoa ja kolme pientä. Jos sopivaa kokoa ei näistä löydy niin paikkaa voi leikata puhtailla saksilla.

Tuote ei sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia aineita. Emme suosittele paikan käyttöä alle 3-vuotiaiden vaatteissa koska vaikka paikka kiinnittyy lujasti, pienet sormet saattaisivat innostua nyppimään sitä ja laittamaan suuhun.

Tuotteen valmistusprosessissa syntyvä haju haihtuu viimeistään ensimmäisessä pesussa, samoin poistuvat paikat ruskeat reunat. Pieni rispaantuminen kuuluu tuotteen ominaisuuksiin.

Kierrätä merinovillapaikka energia- tai tekstiilijätteenä, pakkauspahvin voi laittaa pahvinkeräykseen. Tuotteen pussi on valmistettu sokeriruo’osta, sen voi kierrättää muovina tai käyttää uudelleen.

Materiaali: 100 % mulesing-vapaa merinovilla
Valmistusmaa: Suomi
Sisältö: 2 kpl 6×6 cm ja 3 kpl 3×3 cm paikkoja

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KC-WPB-01881 Osasto:

Käyttöohjeet

Irrota merinovillapaikka taustapaperista. Varo koskemasta tarrapintaa käsin, se heikentää tarttumista.

Aseta paikka vaatteeseen ja liu’uta taustapaperi pois.
Hankaa voimakkaasti jollain tylpällä esineellä parin minuutin ajan, lusikan pesä on tähän oivallinen työväline. Käy läpi erityisen hyvin paikan reunat.

Paikattu vaate on heti käyttövalmis mutta odota kuitenkin vähintään 72 h ennen ensimmäistä pesua. Paikka kestää konepesun max. 40 c mutta muista sovittaa vaatteen ja paikan pesuohjeet. Villavaatteiden pesuun suosittelemme villapesuohjelmaa ja villanpesuainetta. Ei rumpukuivausta, kuivapesua, valkaisua tai huuhteluaineita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keli x Vaatelaastari merinovilla­paikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...