Merinovilla tuubihuivi

(7 tuotearviota)

33,00 

Poista
EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): KC-TBB-1911 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

On tuubihuiveja ja sitten on tuubihuiveja. Jos tämä tuubi olisi auto niin se olisi sitten varmaan Ferrari, tai ainakin Saab, sen verran loistokas ja toimiva se on. Jätetään kuitenkin autovertaukset sikseen, tämä sopii parhaiten aktiiviliikkujan kaveriksi vaikka työmatkapyöräilyyn kypärän alle. Talvella se on näpsäkkä pipon kaverina suojaamassa korvia ja niskaa viimalta. Taittamalla pariin otteeseen tuubin saat siitä hikipannan ja sitä rataa, olet varmaan törmännyt jo jossain tuubihuivin moniin sovellustapoihin.

Tuubihuivi pyöräilypaidoista ja pitkähihaisista tuttua Kelin 100 % merinovillaa. Erittäin laadukas, silkkisen sileä ja kutittamaton villaneulos (195 g/m²) hengittää ja päästää kosteuden lävitseen eikä siihen hienhaju tartu.

Neuloksen poikkeuksellisen tiivis pinta saadaan aikaan erityisellä kehräämistekniikalla jonka tuloksena on lanka joka sisältää enemmän samansuuntaisia villakuituja kuin perinteisin menetelmin kehrätty lanka. Kuulostaa ehkä hiukan jargonilta mutta Kelin merinovillassa on tosiaan ihan erilainen näppituntuma kuin muissa neuloksissa ja olemme juuri tästä syystä sen valinneet käyttöömme, emme mistään löytäneet parempaa laatua.

Italialaiset ovat valmistaneet näitä kankaita jo parisataa vuotta joten he osaavat hommansa ja pitävät myös ympäristöstä huolta. Tehtaalla on nimittäin EMAS-sertifikaatti merkkinä ympäristövaikutusten huomioimisesta ja päästöjen minimoinnista.

Itse villan alkuperämaa on Uusi-Seelanti, tuo hobittien ja hienojen maisemien maa. On siellä paljon lampaitakin jotka tuottavat merinovillaa maailmaan. Kelin villa tulee neulosvalmistajan omistamilta tiloilta ja on aina mulesing-vapaata ja jäljitettävissä tilalle asti. Villalla on myös ZQ-sertifikaatti jonka avulla lampaille pyritään takaamaan lajinomaiset elinolosuhteet, riittävästi virikkeitä ja humaani kohtelu.

Valmistusmaa: Suomi
Neuloksen valmistusmaa: Italia
Villan alkuperämaa: Uusi-Seelanti

Leveys 26 cm ja pituus 49 cm.
Saumassa sijaitsee Kelin logomerkki.

7 arviota tuotteelle Merinovilla tuubihuivi

 1. Liisa

  Hyvä kevyt huivi, sopii hyvin urheiluun, ei ole liian kuuma tai ahdistava. Tyylikäs ulkonäkö sopii myös kaupungille ja takkiin kuin takkiin.

 2. Juha

  Tuubi on ollut käytössä kesät talvet, toisin sanoen ”luottoruoska” joka säähän. Kevyt, hyväntuntuinen ja -näköinen. Suosittelen lämpimästi.

 3. Toni Lund

  Kelin tuubihuivi on monikäyttöinen ja lauhemmilla keleillä käytän sitä kaulurina. Kun lämpötila tippuu nollaan ja pikku pakkaselle ja tuulikin tuivertaa, se toimii myös mainiona balaclavana. Ehdoton kasvojen suoja pitkinä päivinä.

 4. Kirsi

  On kuin silkkiä! Toivottavasti tulee lisää värejä kevääseen.

 5. Mari

  Kevyt, laadukas ja mukava.Menee pieneen tilaan eli helppo ottaa mukaan pyöräilemään tai retkille lisälämmikkeeksi, mahtuu vaikka taskuun.

 6. Jenni

  Todella mukavan tuntuinen tuubihuivi, joka on minulla ollut käytössä ympärivuoden niin purjehtiessa kuin laskettelurinteessä. Ei ole ollut moksiskaan pesuista. Kesänvaelluksille tämä lähtee myös ehdottomasti mukaan.

 7. Sirkka

  Hyvältä tuntuu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...