Keli Luppo merino wool jacket

13 customer reviews

Newest addition to Keli merino wool collection is this emerald green multifunctional light jacket made with superior quality merino wool knit. 270 g/m² interlock knit is durable, silky and does not itch one bit.
The cut is sporty yet sophisticated with only slightly longer back hem so this jacket can be worn for commuting just as well as for the office. The cut is unisex but the fit is quite loose.

Wool comes from New Zealand
Fabric is spun in Italy
Jackets are sewn in Finland

Care: Just air out when ever needed, wash with gentle cycle max 40 c or by hand only when actually dirty. Do not use bleach or other unnecessary poisons. Wool detergent and care products are recommended.

This product is currently out of stock and unavailable.

EAN: N/A SKU: KC-MWJL-2500-5803 Category: Tags: , , ,

Description

Chest Lenght Waist Sleeve
XS 51 65 45 62
S 53 67 48 62
M 55 69 51 64
L 59 70 55 70
XL 61 73 57 72

The height of the collar is 4,5 cm.

Measurements are cm.
Measurements may vary.
The jacket has been measured flat from armpit to armipit etc.

Additional information

Size

XS, S, M, L, XL

13 reviews for Keli Luppo merino wool jacket

 1. Tero

  Mahtava kokemus. Muistelisin kokeilleeni takin aiempaa harmaata versiota, joka ei istunut yhtä hyvin kuin tämä. Kokoa pienempänä toimii hyvin slimminä fleesinä, vaikka kuvauksessa sanotaan että normikokona väljä leikkaus

 2. Nimetön

  Hyvä mitoitus. Toimii, niin kuin on luvattu. Suosittelen!

 3. Kaisu

  Tykkään!

 4. Teisala Taru

  Oikein hyvä, kaunis vihreän sävy ja muutokset aikaisempaan onnistuneet. Tulee varmasti pidettyä yhtä paljon kuin edellistä, josta kulunut hihansuu jo kaipasi paikkausta.

 5. Markus

  Ihanan tuntuinen merinovillatakki erittäin näyttävällä vihreällä värillä. Itse arvoin kokopuolta L ja XL välillä (187cm/87kg) ja päädyin L kokoon. Koko on muuten juuri oikea, pituutta olisi voinut olla muutama sentti enemmän omaan makuun. Nyt helma yltää juuri lantion alapuolelle, toivotaan että ensipesussa ei kutistu liikaa

 6. Jussi

  Takki on mukava, lämmin ja muutenkin hyvin laadukkaan oloinen. Takin koko M vastaa juurikin normaalimitoituksen kokoa M. Olen hyvin tyytyväinen ostokseeni.

 7. Heidi

  Istuu hyvin, helma on mukavan pitkä ja materiaali on miellyttävän tuntuista. Kaulus saisi olla hiukan korkeampi.

 8. Nimetön

 9. Nimetön

  Vaikuttaa oikein hyvältä muutaman päivän käytön jälkeen. Koko on melko reilu, mutta oletan, että tämä menee ekassa pesussa hieman kasaan, joten toistaiseksi reiluus ei ole haitannut. Ihana, himmeäkiiltoinen kangas. Ei kutita.

  Vastaava kiinnostaisi myös mustana.

 10. Jossu

  Kevyt ja lämmin, toimii todella hyvin talvijuoksutakkina. Hyvät taskut. Heijastin voisi olla kiva lisä. XS väljä 160/52-kokoiselle, mutta mahtuu ainakin hyvin välikerroksia tarvittaessa.

 11. Johanna

  Kaunis ja käytännöllinen takki. Upea himmeä kiilto pinnassa. Takki on paljon tilavavampi mitä odotin, mutta toisaalta tarkoituksena on käyttää takkia ympäri vuoden. Olen siis 165/68 ja ostin takin koossa XS. Takin helma on sopivan pitkä, alaselkä ei vilku vaikka tällä kumartaisi. Plussaa suurista taskuista, mutta takin väljyyden vuoksi raskaat tavarat(esim. puhelin) hölskyvät juostessa. Asia tosin on helppo korjata juoksuvyöllä tai napakammalla toppaliivillä.

 12. Nimetön

  Comfortable, perfect for hikes or jogging rounds, and it looks great. I’m an L, I like the fit of the jacket in general, which is not too tight. Only the lower back could be a bit tighter. All in all I’m happy with the jacket. I’ve been wearing it almost daily since I got it, also at home. So comfortable!

 13. Saara

  Todella laadukas materiaali. Ihana kiilto, ei kutita. Kaulus voisi olla korkeampi ja vetskareissa isommat vetimet. Koko on yllättävän väljä. Olen 172/65 ja S koko tuntuu suurelta. Olisi pitänyt uskoa mittataulukkoa ja ottaa rohkeasti pienin koko.
  Olen käyttänyt pyöräillessä pikkupakkasessa parin aluskerroksen kanssa. Täydellinen. On varmaan hyvä myös hiihdossa.

Show only reviews in English (1)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…