Merino wool tubescarf

34,90 

EAN: N/A SKU: 57247 Category: Tags: ,

Description

Handy tubescarf made with the same, 100 % superior quality merino wool as the cycling jerseys. Breathable (190 g/m²) merino knit works well under the cycling helmet or as a scarf. One seam on the side that has a small black woven logo of Keli, that’s all. Material: 100 % merino wool Manufactured in Finland Fabric knitted in Italy Mulesing free and ZQ-certified merino wool from New Zealand  

Additional information

Väri

Grey melange, Wine red, Navy Blue, Black, Scarlet red

13 reviews for Merino wool tubescarf

 1. Liisa

  Hyvä kevyt huivi, sopii hyvin urheiluun, ei ole liian kuuma tai ahdistava. Tyylikäs ulkonäkö sopii myös kaupungille ja takkiin kuin takkiin.

 2. Juha

  Tuubi on ollut käytössä kesät talvet, toisin sanoen “luottoruoska” joka säähän. Kevyt, hyväntuntuinen ja -näköinen. Suosittelen lämpimästi.

 3. Toni Lund

  Kelin tuubihuivi on monikäyttöinen ja lauhemmilla keleillä käytän sitä kaulurina. Kun lämpötila tippuu nollaan ja pikku pakkaselle ja tuulikin tuivertaa, se toimii myös mainiona balaclavana. Ehdoton kasvojen suoja pitkinä päivinä.

 4. Kirsi

  On kuin silkkiä! Toivottavasti tulee lisää värejä kevääseen.

 5. Mari

  Kevyt, laadukas ja mukava.Menee pieneen tilaan eli helppo ottaa mukaan pyöräilemään tai retkille lisälämmikkeeksi, mahtuu vaikka taskuun.

 6. Jenni

  Todella mukavan tuntuinen tuubihuivi, joka on minulla ollut käytössä ympärivuoden niin purjehtiessa kuin laskettelurinteessä. Ei ole ollut moksiskaan pesuista. Kesänvaelluksille tämä lähtee myös ehdottomasti mukaan.

 7. Sirkka

  Hyvältä tuntuu.

 8. Ari

  p
  Putkihuivi on loistava varuste kypärän alushupuksi moottoripyöräilyyn. Se ei ole kuuma ja/tai hiostava lämpimässä kelissä. Kovimman luokaan helteessä en varustetta ole vielä ehtinyt kokeilla, koska tähän ajorupeamaan ei tällä kertaa hellekeliä sattunut.
  Viileämpään ajopäivään Keli putkihuivi oli myös hyvä, suorastaan miellyttävä.
  Haasteen henkilökohtaisella tasolla aiheuttaa kroppani hoikin paikka hartioiden ja pään välissä. Se kun sattuu olemaan kovin arka viimalle ja vedolle. Tähän lääkkeeksi löytyi perus putkihuivi, jolla lisäsin niskan ja kaulan sietämystä ajovimaa vastaan.

 9. Henri

  Todella hyvää kangasta, voisi olla kapeampi ympärysmitaltaan jos pitää kaulalla. Muuten todella hyvä tuote!

 10. Jarno M.

  Miellyttävän tuntuinen, lämmin ja reilun kokoinen tuubihuivi.

 11. Jarkko

  Laadukasta ja napakkaa “Kelin merinovillaa”. Astetta napakampi mitoitus kuin muissa tuubihuiveissani – tämä siis hyvä ominaisuus niin pysyy siellä missä huivin haluaa olevan eikä ole pelkoa valahtamisesta pois paikoiltaan.

 12. Merja

  Hyvältä tuntuu kypärän alla ja kaulalla.

 13. Kaarina E.

Show only reviews in English (0)

Add a review

Your email address will not be published.

You may also like…