Skip to main content

Pitkä ja lämmin kesä näyttää viimein taittuneen syksyksi. Iltojen pimenemisen vastapainoksi ruskan värit räiskyvät etellässäkin ja ulkona on hienon näköistä.

Kirjoittelen tätä kuunnellen tuulen suhinaa ja sateen ropinaa. Aamupäivän ohjelmassa oli asioiden hoitoa kaupungilla, Sanni tarvitsi autoa joten minulle jäi polkupyörä. Sadevehkeitä piti pitkän ja lämpimän kesän jäljiltä hieman etsiskellä varastosta, mutta sieltähän ne sitten löytyivät. Eikun baanalle! Ensimmäisellä suoralla myötätuulen avustuksella huomasi että eihän tämä vesisade haittaa ollenkaan. Kuoritakin ja Mustikka-merinopaidan yhdistelmällä pärjäsi, pyöräteillä oli tilaa ja vastatuuliosuudetkaan eivät haitanneet. Kotiintultua kamppeet kuivumaan, lämmin suihku ja kupillinen kuumaa. Menisiköhän illalla lenkille uudestaan?

Keliläisten kesäohjelmaan on kuulunut kotipolkujen juoksemisen lisäksi Karhunkierros sekä Tunturimaraton Pyhällä. Sannilla olisi ollut vielä edessä Vaarojen maraton Kolilla mutta eikö vain flunssa iskenyt alkuviikosta ja reissu jäi tältä vuodelta väliin (nyyh, t:sanni).

Keli kisa banneri

Koska syksy on kaikesta huolimatta varsin hienoa aikaa ulkoiluun, olemme kesän reissujen aikana käyneet piilottamassa eri puolille Suomea Kelikisa-nappuloita joista löytyvällä koodilla saa verkkokaupastamme alennuksen tai ilmaisen tuotteen.

Löytäessäsi metsästä Kelikisan merkin, nappaa se mukaasi ja hyödynnä verkkokaupassamme. Merkissä lukee tuotteen nimi jos sillä saa ihka ilmaisen palkinnon ja mikäli siinä on vain koodi, alennus selviää verkkokaupan kassasivulla kun laitat koodin ”kuponki” -kohtaan. Muista käyttää isoja kirjaimia! Koodia voi käyttää yhden kerran.

Kisamerkkien paikat löydät kartalta täältä

Päivitämme lisää kätköjä myös tänne Turun seudulle syksyn myötä joten kannattaa käydä välillä tarkistamassa onko uusia piiloja ilmestynyt kartalle.

Jos bongaat kisamerkin ja nappaat mukaasi, someta ihmeessä siitä esim. Instaan ja tägää meidät niin pysymme kartalla mistä merkkejä on löydetty.

VINKKI: Kannattaa katsella usein yläviistoon 😉

-Timo

Leave a Reply